Ή καθαρή πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ και προοδευτική κυβέρνηση τη Δευτέρα το πρωί ή ψήφο στον Μητσοτάκη και αστάθεια με αλλεπάλληλες εκλογές

Συνέντευξη του Νίκου Παππά, τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτή Β3’ Νότιου Τομέα Αθηνών, στο Open

 
«Ο κ. Μητσοτάκης έχει πει, ήδη από τη ΔΕΘ του 2021, ότι δεν θέλει -και εννοούσε ότι δεν μπορεί- να κάνει κυβέρνηση από την κάλπη της απλής αναλογικής. Για πρώτη φορά πρωθυπουργός λέει ότι δεν μπορεί να εκλεγεί από την επερχόμενη κάλπη», ανέφερε ο Νίκος Παππάς, σε συνέντευξή του στο Open και στους δημοσιογράφους Δημήτρη Καμπουράκη και Παναγιώτη Στάθη. Όπως σημείωσε ο ίδιος, ο κ. Μητσοτάκης «παραδέχεται την πολιτική του απομόνωση, παραδέχεται ότι δεν μπορεί να χτίσει συμμαχίες και πλειοψηφίες. Και αυτό είναι το θεμελιακό του πρόβλημα».
 
Ο βουλευτής Β3’ Νότιου Τομέα Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία έθεσε και το «δίλημμα» των επερχόμενων εκλογών, λέγοντας πως αυτό διαμορφώνεται ως εξής: «Ή καθαρή πρωτιά στον ΣΥΡΙΖΑ και προοδευτική κυβέρνηση τη Δευτέρα το πρωί ή ψήφο στον Μητσοτάκη και αστάθεια με αλλεπάλληλες εκλογές».
 
Σε ό,τι αφορά την υπόθεση των παρακολουθήσεων, επεσήμανε το γεγονός πως το ευρωκοινοβούλιο έχει συγκροτήσει εξεταστική επιτροπή για τα κακόβουλα λογισμικά και τη χρήση τους, δίνοντας προτεραιότητα στην περίπτωση της Ελλάδας. Με την Ολομέλειά του να συνεδριάζει σημερα για το θέμα και αντιπροσωπεία του να καταφθάνει στη χώρα μας στις 8 Νοεμβρίου. 
 
Τόνισε, ακόμα, πως «ο κ. Μητσοτάκης υπονόησε στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ ότι ο αρχηγός του τρίτου κόμματος της βουλής και ένα στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην υπουργός αποτελούν κίνδυνο για τα εθνικά συμφέροντα». Και κάλεσε τον πρωθυπουργό «να εμφανιστεί στη βουλή και να πει τι είδε στον φάκελο του Ανδρουλάκη και αν ο Σπίρτζης παρακολουθείται από την ΕΥΠ».

Μείνετε ενημερωμένοι

Δικτυωνόμαστε